8

Det VAR fristende…

Hvis jeg nu var stukket af til Amsterdam, var jeg aldrig faldet over den enorme pose marshmallows, der lå og gemte sig bagerst i skafferiet. Hvis jeg var stukket af til Amsterdam, havde jeg aldrig set Olines øjne lyse op i glæde over, at hun endelig kunne få lov til at eksperimentere med marshmallows og chokoladekagedej, som hun har drømt om, siden hun smagte en af Ben & Jerrys fantastiske smagsvarianter.

Hvis jeg var stukket af,  skulle Oline og jeg ikke være alene hjemme i morgen, som vi elsker. Så skulle vi ikke have siddet i hver sin ende af sofaen med popcorn og en god film, mens vi lod Kenneth om at køre ned midt i Tyskland og tale som en indfødt. Så skulle Oline undvære hendes fars grænsekioskindkøb. Så skulle hun selv finde en anden at vende verden med og lige nu er verden belagt med eksamen, prøver, tysk og usikkerheden ved at vide, at skolen er slut om et øjeblik og det er helt og aldeles utænkeligt at stikke af, så hjemme måtte hun blive…

Hvis jeg var stukket af, havde det været et rigtigt skidt tidspunkt at gøre det på, men der er meget lykke i en chokoladekage med marshmallows også. Du skulle bare vide… :-)

Du vil sikkert også kunne lide