30

Jeg vil altså!

Så kom regnen. Stokroserne drikker, trives og vokser så vældigt. Det ender helt sikkert fantastisk og mens de drikker, er jeg trukket ind i sofaen, hvor der er tørvejr, som jeg kan lide det i en sofa.

Tidligere i dag, da vi var ude for at handle, sagde Kenneth pludselig: “Er det ikke sådan, at man bare helt har indstillet sig på, at der ikke bliver nogen sommer i år?“.

Jeg tror, at han har ret. Altså jeg ved naturligvis ikke med dig, men for mit vedkommende er det sådan. Jeg har kapituleret og droppet alle forventninger. Jeg indretter mig. Jeg slår mig ikke i tøjret. Jeg brokker ikke. Jeg venter bare. Venter på, at de sidste fire uger skal gå, så vi kan stikke af ned til sommeren, for sommer vil jeg pokker tage mig have! Om jeg så skal køre til verdens ende.

Du vil sikkert også kunne lide