18

Så find da på noget andet at skrive om …

Måske tænker du, at jeg snart skal finde noget andet at skrive om, men det er det lille sted ved Vesterhavet, der fylder lige nu. Vi er i gang med at gøre klar til, at vi kan tilbringe en stak fridage deroppe og det endda lige om lidt.

Vi har endelig prøvet at overnatte, for der er strøm, hvor der skal være det og det betyder f.eks. at vi nu har vandvarmer, der virker og dermed mulighed for at tage et varmt bad. Det er ret vigtigt, synes vi. At have mulighed for at lave mad, bruge køleskab og tænde lys er andre ting, vi kan lide at have adgang til, så vi har ventet tålmodigt og er nu endelig ved at være i mål med alle de større ting.

De små ting? Jamen de kommer over tid og er sådan nogle små hyggeopgaver, der kan tage lidt tid.

Så find da på noget andet at skrive om ...

På tur ud i det blå

Oskar og jeg har nydt turene ud i landskabet. Det har været iskoldt derude, men solen skinner og himlen er blå og så er der ikke så meget at betænke sig på. Det er et spørgsmål om den rigtige påklædning.

Vi har mødt ganske få andre mennesker på turene. Der er vist nærmest ikke andre i området, så det gør ingenting, at vi endnu ikke har fået gardiner op og derfor har sovet bag glas til skue for hele verden. Det kan højest have været en hare eller et af de rådyr, jeg ser hele tiden i området, der har fået sig en forskrækkelse.

Nattehimlen er fantastisk

Nætterne – vi tog nemlig to i træk og ankom til arbejde direkte fra Rødhus – har været stille. Så stille, at jeg har været vågen et utal af gange. Hver gang er jeg blevet bjergtaget af kigget ud i verdensrummet. Fra sengen er der kig til en nattehimmel, der har været oversået med små, glitrende stjerner.

Morgentur i bare tæer

I morges vågnede jeg op til den fineste dag med spirende lys i horisonten og et landskab, der strålede, fordi natten havde forladt det hele med et smukt farvelkys af glitrende diamanter. I nattøj og med bare tæer og vinterfrakke, gik jeg morgentur med Oskar i bakkerne omkring huset. Bagefter lagde han sig i den varme kurv, mens jeg fortsatte ud i bad.

Jeg nød, at det ikke var en varmtvandsbeholder, jeg risikerede at tømme, men en vandvarmer, som bare føder vand, efterhånden som man bruger det. Det betød et tilpas langt og varmt bad, inden jeg kunne gå ind og vække Kenneth.

Vi tog turen ind til Aalborg i roligt tempo og ankom i fin tid til, at dagen startede med fælles morgenmad i Garnudsalg.dk. Vi kan godt lide sådan en start.

Vi er klar til påskeferie nu!

Vi er så klar til en lille ferie nu. Vi skal for alvor indvie huset i løbet af påsken og vi kan slet ikke vente. Det bliver så skønt endelig at kunne have dage i træk, hvor vi bare skal nyde stilheden, gåture, spil, spas og ikke mindst hinanden. Det glæder vi os meget til.

Jo, måske finder jeg snart noget andet at skrive om, men jeg lover ingenting …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide