9

Fredag gider jeg godt!

Så kom weekenden og bankede på. Der er handlet ind til de næste par dage. Der er rendt de ærinder, jeg skulle rende og der er lavvande i kassen med energi, så om et øjeblik vil jeg simpelthen forkæle mig selv med en lur af den bedste slags. Sådan én, hvor man gerne må snorke, mens man trækker frisk luft på drømmesengen i solen på terrassen. Den skulle gerne give basis for en enkelt aften, hvor jeg ikke er en besvimelse nær allerede ved 21-tiden.

Be’ om…

Jeg har en plan eller to. En times tid i køkkenet venter forude, men jeg er frygtelig snedig, for jeg menuplanlægger sådan, at det ikke kræver noget særligt i morgen, hvor mine dejlige gæster kommer forbi til lidt sommerhygge. Det skal nemlig være hygge – også for mig – for dovent anlagt og god til at livsnyde er jeg. Den slags kan også perfektioneres.

Jeg håber på sommer og sol, så det er muligt at indtage frokosten udenfor. Det ville jeg rigtigt godt gide, så hvis de lige gider skrue lidt ned for vindstyrken, vil jeg være svært glad. Jeg har aldrig været rigtigt glad for når skinken flytter sig fra tallerkenen og i stedet lægger sig til rette på issen som en rigtig uklædelig sommerhat. Det er lige før der er fare for den slags, hvor jeg er i dag. Mindre af det, tak og stik mig så bare noget mere fredag. Jeg gider godt!

Du vil sikkert også kunne lide