36

Luksusfristelser

Så snuppede jeg det bad, som gjorde hele forskellen. Ah, som det var rart og bagefter var der den blødeste hud, mættet af en brøkdel af mine ti liter mandelolie, der ankom forleden. Jeg lærer af Ella. Min farmor brugte samme vidundermiddel og havde også altid den smukkeste, bløde og overraskende glatte hud. Nu er jeg i gang med olien. Tro og Ella kan flytte bjerge.

Så mødte dette syn mig…

Kenneth havde fået prøver hjem. Han bruger luksus hver dag. Silke, hør, cashmere og hvad har vi. Nu skulle der findes ny leverandør, så der var kommet en ordentlig stak prøver.

Mit strikkehjerte banker ualmindelig hurtigt, når jeg ser den slags og det tog heller ikke mange sekunder, før jeg var begravet i forskellige luksusgarner og det ene er finere end det andet. Fristelser var der nok af på bordet.

“Fås dette her tykkere?” og “Kan man bestille mindre end en ladefuld af dette her?”, var nogle af spørgsmålene, for selvfølgelig var jeg allerede i gang med at drømme. På egne vegne, men forsøgsvis også på dine, for hvem ved, om manden gider tage mere hjem, end han skal bruge. Han kan jo sælge det. Til dig og mig!

I første omgang tillod jeg mig bare at drømme om uld/cashmere. I rigelige mængder. Til denne vinter.

Du vil sikkert også kunne lide