17

Endelig er LinWool landet!

Endelig er LinWool landet!

Endelig er LinWool landet! Jeg har sådan glædet mig, for det har været længe undervejs. Første portion blev nærmest solgt, inden den nåede hylderne i butikken og selvom jeg havde taget lidt fra til egne projekter, forsvandt det i andre retninger, når jeg så, hvor skuffet nogle kunder blev, når de kom for sent. Så fik de mit lille lager, som svandt ind til ingenting på rekordtid. Jeg måtte vente til næste portion og den er altså landet nu.

Det er så smukt et garn og jeg er stadig usvækket begejstret. Det er helt unikt og både Kenneth og jeg er stadig stolte over vores fælles “barn”, som er endt akkurat sådan, som vi håbede.

I går, inden vi gik hjem til et par fridage, var jeg inde og vælge lidt farver til et projekt, der har ventet på netop dette garn, nemlig Stephen Wests Vertices Unite, som længe har stået på listen over sjaler, jeg gerne vil strikke. Det er striber, farvefelter og masser af skøre vinkler, så det passer fint til mig, tænker jeg.

Endelig er LinWool landet!

Jeg er lige nået at starte og hvor er det bare et fedt garn at strikke med. Jeg elsker det altså. Jeg er SÅ tilfreds med det. Strukturen er skøn og så er det bare den fineste letvægter og jeg er sikker på, at det skal vise sig at være perfekt til sjalet her. Jeg har planer om, at det bliver et sjal med meget blåt og teal (af mangel på et dansk ord), fordi det bare er og bliver mine yndlingsfarver. Jeg er startet med den lyseblå. Den skal kantes med sort/hvide striber og der fra må vi se, hvad jeg finder på, for jeg er ikke voldsomt god til at planlægge men improviserer hellere.

Endelig er LinWool landet!

Jeg drømmer allerede om flere projekter i garnet. Denne gang regner jeg med, at jeg når det, men man kan jo aldrig vide

God fredag derude. Jeg NYDER min hjemme i solskin og med kaffe i koppen. Det er uvant, men skønt.

Du vil sikkert også kunne lide