44

Fredagssalut

Fredag bød på morgengave. Den første af denne model Dahlia i bedet. Flere er på vej og de skal være hjertelig velkommen indenfor, hvor vi gerne forlænger sommeren med åben dør og havens blomster. Øjenglæde er det.

Det er fredag. Om ganske få timer er weekenden her. Den er også velkommen.

– og nej, det er ikke fordi, jeg ikke vil fortælle dig, hvor jeg køber mit supersoft. Det er ikke svært at finde ud af, hvis man vil. Man kan – så vidt jeg er orienteret – ikke købe som privatperson og af respekt for de, som skal leve af at sælge supersoft, har jeg afholdt mig fra at skrive om det. En helt uberettiget forargelse vil nogen gange ingen ende tage, hvis folk tror de ved, hvad der tjenes på den slags. Det er brød på bordet for en del mennesker her i landet. Sådan synes jeg, at det skal vedblive at være.

Rigtig god fredag til dig – her skulle solen skinne til midt eftermiddag. Jeg har tænkt mig at nyde det :-)

Du vil sikkert også kunne lide