6

Ud og hjem…

Kom! Snup en tår af hostesaften og tag en pose Halls med i lommen. Vi kører ud og møder sensommeren

Sådan kan man også komme ud i verden. På passagersædet med resten af familien ved siden af. Kameraet er med og tiden rigelig og jeg hygger mig og elsker, at de gider, for ærlig talt har jeg da ikke været særlig festlig de sidste dage.

Der er smukt derude…

Smukt og med indbygget, blødt sensommerlys. Farverne forandrer sig. Efteråret er på vej. Det kan ikke længere ignoreres, men der er stadig dejlige, gyldne soldage at tage af.

I morgen, siger rygtet, kommer endnu en af de gyldne, lune dage at nyde. Jeg er helt klar. Oline drømmer om pandekager med sirup og bær til den brunch, vi måske kan få hende op til. Brombær skal plukkes og æblekage laves, for jeg har det med at love.

I dag har Oline bestilt frikadeller. Det er i orden med mig. Fredag er bare yndlingen :-)

Du vil sikkert også kunne lide