18

Agnes trækker læsset…

Husassistent Agnes – formerly known as Roomba – har gjort det hårde arbejde, mens jeg har hvilet.

Nu er der hentet en lille, beskeden, men ikke desto mindre meget glad håndfuld Georginer, som er bestilt til at slå hul på weekenden.

Om lidt får Oline fri og er også klar til at indtage weekendpositionen; pyjamas og bærbar og så falder roen over Tjørnevang i det omfang, at jeg får elimineret hosten. Lige nu går det ikke fantastisk med det, men det skal nok lykkes og jeg er helt sikker på, at en krydret og stærk curry kan hjælpe helbredelsen på vej. Jeg er i hvert fald helt klar til forsøget.

Spørg lige om jeg er glad for Agnes! Hun er noget så proper og så er hun altså ualmindelig nøjsom. En direkte linje til Energi Nord i kaffepauserne og hun er lykkelig. Jeg er knap så nem.

Du vil sikkert også kunne lide