11

Der kom et godt brød til Gug

Den store spiser de små…

Et godt brød er ikke det nemmeste at opdrive, når man bor herude i Udmarken, så vi troede, at vi skulle enten undvære eller nøjes, men nu har vi endelig fået en mand, som orker satse. En franchiseforretning har han allerede, men nu skulle der andre boller på disken. Det er vi rigtigt, rigtigt glade for.

På Gugvej er bageren genåbnet med ny ejer. Han bager med hjertet og uden pålæg om at anvende enten det ene eller det andet skumle bageferment. Bare den gode fornemmelse for fantastisk bagværk tager han med på råd. Det er en rigtig god opskrift, kan vi konstatere.

Efter at have spist luftbrød og ligegyldighed, når vi en sjælden gang fik brød fra bageren, har vi nu spist os gennem de første tre brød denne weekend. Alle tre smagte fantastisk og var andet en luft og kønsløst hvede. Vi glæder os til at smage endnu flere, men først en pakning og så en sofa. Hep, Liselotte!

Du vil sikkert også kunne lide