18

Retur

I går spiste jeg mad på Nytorv. Udenfor. Et enkelt tæppe om benene og en stor parasol og så var det ligemeget, at der ind imellem faldt nogle byger så massive og intensive, at selv de peruvianske panfløjtespillere måtte flygte for livet med fjerprydelsen stående om ørerne. Fjortende september sad vi udenfor og nød vores aftensmad.

Sejt, tænker jeg og så var vi tillige med underholdt af Anders Rymans flotte billeder. En del af billederne fra Rites of Life er udstillet på Nytorv og dannede smuk kulisse for den fine aften i Lisbeths gode selskab. Der er lavet en fotobog, som absolut må på min ønskeseddel, kan jeg se. Smukke, informative billeder til undren og sansning, glæde og forunderlighedsvækning. Det kan de fleste af os sagtens bruge noget mere af.

Inden havde vi gennemtrawlet København fra Frederiksberg og på gåben ind til centrum. Det var hvad vi nåede, efter nogle intensive dage med kursus i kommunikation og mental balance. Nu er vi simpelthen sådan helt balancerede og taler pænt og alting. Altså når vi får øvet os.

Hjemme igen ventede så meget garn, at jeg nær aldrig var kommet indenfor dørene. Nu går jeg med livline indtil Kenneth er færdig med at pakke og sende garn til dig og dig og… eller da i hvert fald til dem af jer, som har betalt. Smukke garner. Åh suk, som jeg håber, at der er bare lidt tilbage til mig. Kryds!

Nu venter badet og lige om lidt Pernille. Jeg glæder mig. Ikke at jeg ved, hvor vi skal være for alt det garn, men mon ikke vi løser den lille udfordring. Garn er jo også blødt at lande på…

Du vil sikkert også kunne lide