47

Jeg bestemmer!

Jeg har varm kaffe, mørkeskræmmer og udsigt til ny plads med lys og udsyn, når jeg finder ind på min pind i Niels Ebbesens Gade. Jeg har mod og glædesbobler i maven. Jeg har husket min d-vitamin. Nye vaner har jeg fundet frem i håb om, at jeg genfinder energien, for den er for kraftigt nedadgående og den slags skal man ikke sidde overhørig.

Jeg har strikkebøger med, jeg skal dele. Det er altid en fornøjelse. Jeg har udsigt til en tur ned i en af Aalborgs spøjse butikker; Stoflageret. Jeg skal brodere og jeg skal for øvrigt også have strikkemaskinen ned fra hylden. Jeg er fyldt med nye idéer. Jeg kan lide det.

Jeg strikker. Jeg hygger mig med det. Jeg lader det hele løbe mellem hænderne i eget tempo og uden prioriteringer. Som det vil.

Jeg tager efteråret ved kraven. Det er MIG, der bestemmer! Jeg hader november og jeg ved godt, at lige nu er alting svært, men jeg tager efteråret ved kraven. Basta!

– og så er det for øvrigt snart weekend igen…

Rigtig god torsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide