22

Jeg elsker en blød landing

Jeg elsker at komme hjem og mærke, at her er ro. At alle har lidt bedre tid, end de plejer at have. De dage, hvor Oline har tidligere fri, er af den slags. Hun er her allerede, når jeg kommer hjem. Hun er i gang med eller allerede ved ende af sine lektier og der går ikke lang tid, før hun er klar til at slappe af resten af dagen. Sådan en dag er denne torsdag.

Jeg lander blødt og blidt med en Latte og en snak med yndlingsdatteren. Det kan jeg lide. God tid og mulighed for at lande sikkert i den havn, jeg holder mest af.

Jeg sætter mig ved spisebordet og overvejer, om jeg skal strikke eller snige mig til at starte et af broderierne? Der er lyst til så meget og endda tid til det i dag, så det er bare med at tage en bestemmelse. Det sidste er så klart det sværeste, når man er skruet sammen, som jeg er. Jeg vil helst det hele og på én gang og den halve tid. Tag mig nu sammen.

Jeg er landet blødt. Måske skal jeg bare fortsætte stilen og stille bruge nogle minutter til at mærke efter.

Du vil sikkert også kunne lide