13

Fredagsfryd

Fredag er jo yndlingsdagen. Ubetinget. Den har konkurrenter, men de er ikke tæt på at slå den af pinden, så jeg elsker, når vi er nået til ugens sidste arbejdsdag.

I dag skulle jeg sidde helt alene – som i  H E L T og aldeles alene – på kontoret hele dagen. Vi ejer ikke en radio, så der ville blive virkelig stille, men med god te i koppen og nok at lave fra morgenstunden, fik tiden nu hurtigt ben at gå på og det skulle vise sig, at den gemte på endnu flere overraskelser. Jeg fik faktisk kolleger på småvisitter det meste af dagen, så kaffepausen fik jeg i godt selskab og sidenhen var der selskab, når jeg trængte.

Klokken tretten stemplede jeg ud og tog en omvej. Det gjorde jeg, fordi jeg kunne. Fredag er som skabt til omveje og svinkeærinder.

Nu er jeg hjemme og en kop kaffe og lidt mere broderi skal nok gøre fredagen helt perfekt, er jeg sikker på. Den ER jo yndlingen, så der skal ikke meget til.

Du vil sikkert også kunne lide