13

Som søstre vi dele, du får det hele :-)

Hele morgenen har jeg siddet og fiflet med birkestammer. Vinterlandskab. Jeg er stærkt inspireret af et gammelt udklip af en for mig ukendt fotograf, som med ganske få midler havde fået noget visuelt meget virkningsfuldt ud af birkestammer, vinterlys og gavmildt drys fra oven. Jeg kunne tænke mig at overføre det til et baggrundstapet til siden her. Det lykkedes også. Måske var du en af dem, der nåede ind forbi, når jeg ind imellem var i gang med at afprøve forskellige versioner af det.

Sidst på formiddagen fik jeg en mail fra Anne. Vi tænker nærmest synkront nogen gange. Hun ville gerne have pyntet til jul. Med birkestammer!

Guess what!

Jeg synes, at det klæder hende :-)

Nu går jeg så i tænkeboks igen… men først vil jeg glæde mig til visit af min kaffesøster og en af mit hjertes glæder, nemlig hende her :-)

Du vil sikkert også kunne lide