25

Hverdag? Ikke her endnu.

Det er skønt at have en kæmpestor have, hvor Oskar kan rende krudt af. Måske har vi ikke fået særlig meget nyt sne i mange dage, men der ligger alligevel en pæn rest allevegne og Oskar mener, at det er hans opgave at afsøge hvert et hjørne af den, så der er nok at bestille for en lille hund. Han er flittig og utrættelig. Også i jagten på nabolagets katte, som også holder meget af haven her. De skal ud, synes han. Han får som regel ret.

Jeg venter imens. På bordet står en kop af det varme og et lille strikketøj udfylder tiden mellem hundehop, vaskemaskinfulde tøj og den oprydning, som efterhånden står højt på listen over dagens gøremål. Der falder jo heldigvis pauser af undervejs, så jeg synes nu slet ikke det er slemt at have mandag. Der er pligter, pakker at pakke og garnfotos at tage, men det hele kan foregå i mit tempo, for jeg har jo stadig ferie.

Ferie! Ah…

Du vil sikkert også kunne lide