24

En god start

Nytårsmenuen var uovertruffen. Som altid, når Kenneth står i køkkenet, var der kælet for hver eneste detalje og en vifte af smagsoplevelser undervejs gjorde middagen til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hjemmerørt fennikelmayonnaise med sprødstegt persille på toppen fik nakkehårene til at rejse sig af fryd. Serveret til sprødstegte kammuslinger, krebs og den dejligste, syrligtsøde salat gav den virkelig nytårsmiddagen den begyndelse, den fortjente.

Den gode stil fortsatte aftenen igennem og da vi nåede til natten og de sidste stenbiderrogn var gledet ned, var alle vist så mætte, at vi ikke orkede så meget andet end kølige dyner og taknemmelighed over livet. Storladent måske, men ikke desto mindre sandt.

Nu er det 1. januar i et nyt, ubrugt år og ud fra soveværelset kommer lyden fra Rejsen til Saturn og Kenneths til tider nærmest hulkende latter. Han ligger og gasser sig under dynen, mens han griner godt og grundigt. Det er da den allerbedste start på et nyt år, jeg kan forestille mig.

Han skal vist have en kaffe-to-go, tror jeg.

Du vil sikkert også kunne lide