12

Dobbelt op, tak

Det er de underligste ting, vi får samlet op på en søndagstur. I dag var det en stak hyacinter, der allerede dufter vidunderligt oppe i stuen, en ordentlig bunke salat (noget MÅ man jo gøre for at skylle al den julekolesterol ud af årerne), et par gode og billige bøger og en luksusdyne til datteren, som sover i et værelse med endevæg og derfor påstår, at hun fryser natten lang. Dette til trods for, at jeg hver eneste morgen må snappe efter vejret, fordi luftindtaget nærmest brænder i halsen på grund af den varme, der strømmer ud fra hendes soveværelse.

Tak for udsalg, siger jeg bare.

Hun fik den varme Tusindfryd, for fryse skal barnet da ikke. Tænk, det er næsten Pigen med svovlstikkerne om igen, når hun fortæller om de kolde nætter.

Hun fryser ikke det mindste. Tror jeg,  for lidt i tvivl er man vel altid. Eller jeg er ikke i tvivl mere fra i aften. Gid den dyne var min og hvorfor findes den ikke i dobbeltdyne. Jeg ville være liebhaver.

Du vil sikkert også kunne lide