23

På en torsdag…

I går aftes var min hals en smule ru. Det samme var tilfældet denne morgen. Normalt ville jeg ikke lade mig mærke med den slags, men fordi jeg står lige overfor en operation, ville jeg gerne sikre mig, at jeg er frisk til mandag, så jeg er blevet hjemme. Halstørklæde og varm te er recepten sammen med afslapning og en halspastil i ny og næ. Jeg håber, at det kun er sådan en lille kriller i halsen, som forsvinder igen i en pokkers fart, for jeg vil altså gerne, at alting går efter planen.

Mens jeg vrider halstørklædet om den ømme hals, kan jeg se ud i en tåget, snedækket have, som er eventyrlig smuk. Jeg kommer pludselig i tanke om den eftermiddag, hvor der var så fantastisk et lys over Tjørnevang, fordi vi ventede på en tordenbyge. Jeg tog et billede dengang og efter at have ledt et stykke tid, lykkedes det mig at finde det.

Der er også magi over det øjeblik. Stilhed før stormen. Og smukke valmuer. Sommermagi.

Jeg elsker vinteren med snedække, frostgrader og røde kinder, men når jeg ser billedet ovenfor, husker jeg, at jeg også elsker sommeren med frodighed, sol og varme timer i haven. Der er nok at glæde sig til.

Du vil sikkert også kunne lide