12

Søndagselastik

Søndag morgen var sol og jeg dristede mig udenfor, fordi det var svært at lade være. Tænk engang, at solen har magt klokken 8. Det har den. Den varmer dejligt og min første kop kaffe blev nydt lige i en solstråle. Det var ikke sommervarmt, men man kan blive rigtig glad i maven af ganske lidt, når man længes. Der var kig til trætoppe, hvor duer og råger sidder side om side og nyder solen. Der var kig til en græsplæne, som nærmer sig en endelig afsløring og der var kig til staudebedet, som senere på året skal glæde mine øjne.

Søndag formiddag er hyggelig snak med manden i mit liv, mens jeg sidder ved spisebordet og planlægger striber, udtænker logistiske planer for ugen, der kommer og kickstarter forårslængslerne. Formiddagen er Café Hack, endnu en kaffe og vasketøj. Formiddagen er solskin både udenfor og indeni.

Søndag eftermiddag er udflugt. Jeg trænger. Jeg er som en cirkushest, der lugter savsmuld. Jeg længes. Jeg vil måske se vand, dufte hav, drikke kaffe og spise lagkage, lade mig friste og ellers bare nyde søndagen. Det er svært andet.

Lad os strække søndagselastikken.

Du vil sikkert også kunne lide