30

Pauserier

Jamen hvor det dog passer på og med alting, at jeg lige render ind i noget, som sørger for, at jeg fysisk er nedlagt i dag. Der er simpelthen ikke plads til andet end regnvejrsplaid, forsigtig te og et par film på dvd’en.

Der er dømt time-out i dag. Sofaen kalder. Jeg har mange rigtigt gode film, som ligger og venter inde i skuffen. Jeg har verdens bedste knækbrød og den gode ost. Jeg har tid. Det er tiltrængt.

Den eneste beslutning jeg skal træffe er, hvilken af de følgende film, jeg skal starte med:

Australia • I love you, Philip Morris • Coco & Igor • Volver
Kvinder på randen af nervøst sammenbrud
Belle Epoque • Stegte, grønne tomater • Slumdog Millionaire • Et hus i Toscana • Min venstre fod

 

Jeg hælder til Volver eller Kvinder på randen af et nervøst sammenbrud, fordi jeg formentlig er den eneste i husstanden, som orker. Måske Et hus i Toscana, fordi de andre vist heller ikke nogensinde gider sådan en tallerkenfuld sødsuppe og det gider jeg ærlig talt godt i dag. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide