24

Nå ja, det skal nu nok komme…

Kontrasten til gårsdagens gode vejr er til at få øje på. Udenfor er alt vådt og overvejende gråt, men der er tegn på forår allevegne, hvis man har øje for det. Mine syrener står på spring ligesom mit buskads, som lukker verden ude og mig inde, grønnes dag for dag. Det er det første, som for alvor springer ud og det er altid meget velkommen, for hele vinteren har jeg udsigt til ikke alene min egen triste og vinterramte have, men også et par naboers. Om et øjeblik er alt grønt, frisk og sprødt. Jeg er igen privat, som jeg kan lide det, når vi taler sommerudeliv.

Det er svært at vente. I går fik vi en forsmag og jeg skal love for, at kroppens længsel efter varme og lys slog ud i lys lue. Jeg har næsten glemt, hvordan foråret føles. Heldigvis husker mit kamera…

I dag kommer mor forbi til søndagsmiddag. Hun kommer allerede til kaffetid og tager strikketøj med, så det bliver en søndag helt efter mit hoved. Stille og kun fyldt med det, som gør godt for hjerte og sjæl. Vi tanker op med alt det gode. Lige til vi er fulde.

God søndag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide