28

Tirsdagstræt, det er mig!

Tirsdag har vist tænder. Den har knurret, bidt og vredet armen om på mig, som allerede i forvejen var en smule træt, så nu er jeg mør som de gamle aviser, vi fandt i hulrummene mellem værelserne i vores første hus, da vi ville efterisolere.

Første del af dagen var en blanding af sjov, grin og gode kolleger i kombination med tekniske udfordringer, som fik mig slået hjem mere end én gang. Anden del var stående plukker inde i verdensfirmaet, hvor der er nok at bestille og det lige nu er vanskeligt at følge med ordrerne, men han gør virkelig, hvad han kan. Jeg garanterer. Jeg ser ham bliver mere og mere rød i kinderne, som dagen skrider frem og telefonen og ordrer deler ham i to lige vanskeligt undværlige dele. Så snupper jeg altså lige nogle timer derinde. Måske det hjælper bare lidt. Jeg håber det, for det er ham velundt.

Inde igen og med højtidligt løfte til hinanden om at holde fyraften, finder vi Oline og to pakker. De er begge til mig. Det er slet ikke så ringe, når jeg allerede, inden jeg åbner pakkerne, ved at det er bøger. Bøger, som passende kan tages med i sofaen sammen med den varme regnvejrste og nydelsen ved endelig at holde fri.

Første stak bøger var den rene inspiration og flødeskum til øjnene. Den anden var inspiration til strik. Lene Holme Samsøe er så utrolig dygtig. Mere feminin strik er en bog, som er fuld af smukke modeller. Jeg bliver meget glad for den og har allerede lyst til straks at begynde på flere af modellerne. Jeg holder lige strikkehesten lidt endnu, men så…

Om et øjeblik er der en god curry med bid, en grydefuld af de gode ris og carte blanche til sofaen. Det er så meget i orden med mig.

Du vil sikkert også kunne lide