29

Torsdag med overraskelser

Egentlig havde jeg planer om alt muligt i dag, men mine krydderurter står stadig på terrassen og er ikke i jorden ligesom en mængde andre ting heller ikke er blevet, som de var planlagt. Sådan har livet det med at overraske os og spænde en lille smule ben, men uden den spænding kunne man da også let falde i søvn på sådan en torsdag.

Til gengæld for det, jeg ikke nåede, har jeg pakket garnordrer. Smukke garner i flotte farver bliver sendt inden weekenden, hvor vi tager til årets første konfirmation. Jeg har vasket festtøjet, som nu hænger til tørre og jeg har været med til at montere sidste nye teknologi inde i verdensfirmaet.

Der er indkøbt teknisk udstyr, som fremover er i stand til at måle de helt præcise løbelængder på nye garner på hylderne.

Der er også købt de smukkeste – og ja, det kan man godt sige – krydsnøgleapparater. Håndlavede i smukt og sirligt pudset træ og af en håndværksmæssig kvalitet, jeg kun sjældent støder på. Min far ville have nikket anerkendende. Det er virkelig kvalitet og kærlighed i skøn forening og så er de – fordi de er håndlavet af træ – aldrig nogensinde til at slide op. Sådan et krydsnøgleapparat har man for livet.

Jeg har spurgt Kenneth, om han ikke vil tilbyde dem i butikken. De er for absolutte feinsmeckere, siger han og nikker, mens han går i gang med at kalkulere priser. Jeg er ikke for ingenting datter af en tømrer- og snedkermester. Jeg er håbløst forelsket i det uforgængelige, den indiskutable kvalitet og træet. Jeg elsker træ. Det er levende.

Du vil sikkert også kunne lide