25

Fabelagtig fredag!

Solen står på lur, da jeg trækker et træt kadaver ind i manegen. Udenfor er en renovationsarbejder i gang med at slæbe mine fire sække ud på gaden. God fornøjelse, tænker jeg, mens jeg husker det helvede, det har været at have sække stående på hold, mens han har haft påskeferie. Den var ham nu vel undt. Det er også de fire sække denne morgen.

Om nogle timer kan jeg skyde weekenden i gang. Jeg glæder mig. Jeg ved, at der bliver en del timer med mulighed for et strikketøj og hyggelig snak for enden af denne arbejdsdag. Dem glæder jeg mig til, mens jeg finder dagsformen. Jeg er i underskud med at strikke. I underskud med at sidde stille og lave ingenting, så denne mulighed kommer, som sendt fra himlen. Jeg er ikke sen til at beslutte, at den skal nydes til sidste dråbe.

Denne weekend bliver en smule hektisk, men hvad gør det, når aftalerne alle er af en kvalitet, som gør dem det hele værd. Jeg glæder mig. Sæt i gang, Liselotte!

Rigtig god fredag til dig og en fabelagtig start på weekenden, om vi må bede :-)

Du vil sikkert også kunne lide