11

Blandet for en femmer…

Sikke en fredag. Fuld af både skidt og kanel. Sådan som livet er, tror jeg. Arbejde blev afløst af hygge for nogle timer, som så igen blev afløst af arbejde, som afløstes af en pause ude på terrassen, hvor jeg skulle motivere sejlivet, men træg teenager, inden jeg igen tog nogle timers arbejde, som endte med et ordentlig bjerg pakker, som nu er sendt ud i verden. Mellem alt dette indløb usikre bulletiner, som efterlader usikkerhed, men også håb. Det sidste holder jeg stædigt fast i.

Lidt af dagen så således ud…

Jeg skal være god til at fokusere og være til stede i nu’et lige nu. Det er en balancekunst, men det går. Jeg mærker, at jeg akkumulerer overskud. Det er sådan, det skal være og nu tænder vi grillen. Det er fredag og weekenden er skudt i gang :-)

Du vil sikkert også kunne lide