19

Blandet vejr, skal jeg love for…

Prøv lige at spørge om jeg synes, at det er mere end dejligt, at jeg har weekend! Det synes jeg! Det er faktisk helt vildt dejligt, lækkert og ventet med længsel, men inden jeg ramte den, havde jeg en formiddag, som var fuld af beskeder, jeg ikke ville have. Bagefter var der heldigvis en solid køretur ad de smukke landeveje i Himmerland til at finde mig selv igen. Jeg snuppede en ordentlig tudetur og huskede at tørre øjnene, da jeg nåede frem. I disse dage kastes jeg hid og did i en karrusel, jeg ikke selv har valgt, og som rummer så mange uvelkomne, gemte følelser og minder, jeg ikke har lyst til at skulle konfronteres med på denne bastante og insisterende måde. Rold skov er ikke noget skidt sted at råbe. Så ved du det.

Når alting og verden bliver for meget, finder jeg ofte trøst i Kenneth og vores rutiner inde ved pakkebordet. Så er hjernen beskæftiget med noget, som er antal, gram og et lønligt håb om at undslippe tapemaskinens irriterende behov for at sovse mig ind i pakketape. Det er nemt og rart.

Min belønning i dag var en stak af det nye garn, som passer perfekt til sofahjørnet, er jeg sikker på. Jeg har i hvert fald tænkt mig at udfordre tesen om et øjeblik.

Der er blandet vejr i dag. Både udenfor og indeni, skal jeg love for. Jeg har hørt, at inden vi når mandag, skulle vejret være fantastisk. Jeg satser på, at det er sådan.

Du vil sikkert også kunne lide