32

Morgenmirakel

Nogle morgener er mere magiske end andre…

Oskar står ude i kanten af haven og snuser langs buskadset. Ind gennem bladdækket kommer Mikkel Ræv og han standser foran Oskar, som hilser pænt. Indenfor sidder jeg med hjertet oppe i halsen, for jeg er sikker på, at det her er startskuddet til en jagt, jeg ikke vil være i stand til at stoppe. De snuser til hinanden. Ræven vender sig en halv omgang, spadserer tværs over plænen og tager havestien ned langs krydderurterne, inden den forsvinder i bunden af haven.

Oskar? Han kigger dovent efter ræven og vælger så at lette ben, hvor han står.

Enten er min hund mensa-materiale og ualmindelig empatisk eller også er han dum som en dør. Jeg er ikke sikker på, at jeg vil vide hvad han er.

Må din tirsdag blive tilsvarende magisk :-)

Du vil sikkert også kunne lide