2

F R E D A G S L I S T E N #4

Fredag er her og det er igen tid til listen. Fredagslisten, en blandet landhandel. Små ting, der har bundfældet sig i løbet af ugen manifesteret i punktform. Nogle af dem føles, som ligger de meget længere tilbage end blot en lille, intens uge.

Sidste fredag var vi stadig i Pistoia, Toscana. Vi nåede ned i byen til en sidste spadseretur i skumringen. Bagefter spiste vi skøn, lokal mad. Vi havde det sidste besøg på restauranten, der er tilknyttet hotellet og der spiste vi mad, som smager, så vi ærgrede os over at ende mætte før tid.

Lørdag stod vi tidligt op, pakkede bilen og tjekkede ud. Vi satte kursen nordpå. Destinationen var en lille, hyggelig landsby i Bayern og turen forløb fuldstændigt problemfrit. Jeg savnede dog allerede Pistoia, inden vi næsten havde forladt den. En vintertur til Toscana kan anbefales. Varmt.

I Bayern blev vi godt beværtet, inden vi igen fortsatte nordover, til vi landede på gårdspladsen på Tjørnevang. Mætte, glade og fulde af idéer og med masser af skønne overraskelser til de kommende måneder i butikken. Vi glædede os til at komme ned og fortælle om turen. Vi syntes, at der var mange sjove og spændende ting at berette om og så savner vi dem allesammen, når vi sådan tager fra byen en uges tid i januar, så det var dejligt at være tilbage.

Ugen er gået med raske fjed. Sådan er det altid at lande. Der ligger altid en bunke eller to og venter, men til gengæld kom vi hjem til en butik og et lager, der er fuldstændigt ryddet op. De må have haft travlt allesammen. Sikke dejligt det var. Alt er i fineste orden og vi er klar til at tage hul på et nyt år. Jeg er meget imponeret at det store arbejde, de har formået at få puttet ind mellem alle de daglige opgaver. Det er altså verdens sejeste personale, vi har :-)

Lad os snuppe ugen i punktform, så her kommer FREDAGSLISTEN #4 …

F R E D A G S L I S T E N #4 - en blandet landhandel

  1. Vi besøgte The Mall, inden vi forlod Italien. Det er et frygteligt fristende sted at opholde sig, hvis I spørger Kenneth. Han fyldte bilen med skønne, lækre og virkeligt seje sko, støvler, jakker, skjorter og bukser. Jeg holdt mig på måtten, men det er kun indtil næste gang, hvor jeg har tænkt mig, at jeg skal tage revanche. Åh, som jeg skal …
  2. Jeg drømmer om strik. Jeg drømmer om, at jeg strikker. Jeg strikker smukke sweatre med fine mønsterborter og huer med kvaster, som er så tunge, at vi kommer til at grine, når alle mine foræringer havner på hovedet af folk, jeg elsker. De er ved at vælte. Gad vide, hvad sådanne drømme betyder?
  3. Vi snakker stadig om det der USA, som er temmelig prøvet i disse dage. Måske tager vi fejl, men vi er ikke helt sikre på POTUS’ åndelige habitus er tilstrækkeligt kortlagt inden embedstiltrædelses-ceremonien. Vi sidder opslugt og venter på, at han eksploderer af indestængt frustration, når han ind imellem tvinges til at overlade mikrofon og rampelys til andre end sig selv. Mon det går? Man kan nemt blive i tvivl.
  4. Så er der meget mere glæde i stille øjeblikke med strik, te og podcasts.
  5. Jeg har stor respekt for kortfilm-genren. Den er koncentreret fortællekunst og jeg er temmelig vild med de fleste af slagsen. Prøv bare at se Ten Meter Tower – ville du gøre det eller ville du opgive? Jeg var helt opslugt i alle 16.12 minutter.
  6. Jeg læser – eller Kenneth og jeg er nået til vejs ende med Englene i Avignon af Bjarne Reuter. Den får klart min varme anbefaling. Vi var virkelig godt underholdt næsten til Danmark. Lige syd for Hamborg tog vi hul på Det uperfekte menneske af Jørgen Leth. Vi er godt underholdt.
  7. Jeg lytter aktuelt en del til Dorothy og specielt dette nummer, er jeg vild med. Det er måske lidt råt, men det er altså også umanerlig fedt og alene i min bil, er jeg virkelig godt underholdt. Min musiksmag har vist altid været bred, men det her har en særlig plads i mit hjerte. Gi’ den gas!
  8. Jeg inspireres af Pantones bud på farver til foråret 2017. Årets farve er Greenery, så mon ikke vi får lidt mere at se til den farve? Jeg tror det.
  9. Jeg er forelsket i ALT fra Skinny la Minx og jeg kunne købe mig fattig, men jeg prøver at beherske mig, for der bor allerede ting herhjemme fra de smukke, særlige hænder fra Cape Town i Sydafrika.

Fredag er skudt i gang. Den bliver god. Jeg ved det bare ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide