20

Miss Swing

Det var sådan lidt sjove farver, jeg havde kastet i garnkassen, som blev smidt bag i bilen, da vi skulle på sommerferie. Ind imellem må man også udfordre sig selv lidt, så jeg snuppede Blodappelsin og Asters og kastede mig ud i striber for sjov. En skoletunika, tror jeg, at det er endt med.

Kjolen blev til med udsigt til l’Esterel omkring Bagnols-en-Fôret. Jeg strikkede om morgenen nede på terrassen. Det var inden det for alvor var gået op for mig, at jeg delte udsigt med rotterne.

Fakta:

Design: Miss Swing improviseret af Liselotte Weller.

Garn:  En tråd Blackhill Højlandsgarn i farven Blodappelsin og farven Asters fra Garnudsalg.dk.

Pind:  3½ – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: 99 gram.

Ny teknik: Ingen.

Vil du se flere billeder af Miss Swing, kan du se den her på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide