26

Mit værelse. Mit skatkammer.

Det er en stor luksus at have eget værelse, synes jeg. Det har vi allesammen her i huset. Kenneth har det største. Oline har to. Jeg har det, som er mest farverigt. Og tiltrækkende kan jeg konstatere, for det er ofte, at jeg kommer forbi og finder en af de andre i gang med at gennemrode alle mine skatte. De må gerne. Skatte er bedst, hvis man kan dele dem med andre.

Jeg har samlet alt det, jeg kan lide at beskæftige mig med. Mine akvarelfarver, mit bøttepapir og mit staffeli. Mine farveblyanter, kulstykkerne og stakkevis af perler. Jeg har bygget ekstra vægge med alle de bøger, jeg elsker at kigge i. Jeg har værktøj af enhver art stående allevegne og jeg har dimser nok til et helt liv. Jeg har rod og bunker allevegne. Det emmer af mig. Jeg kan lide det.

I dag har jeg tilbragt det meste af dagen på mit værelse. Det har været en god dag. Jeg holder meget af mit værelse.

Du vil sikkert også kunne lide