16

Mens vi venter i spænding…

Mens vi venter i spænding på valgresultatet, kan jeg udløse den spænding, der har været forbundet med lukningen af pølsevognen på Frederikstorv. Jeg kan med sikkerhed sige, at det er slut med norske hotdogs for en tid. Glem rejesalaten. Måske er det på tide at begynde at lede efter en ny pusher. Det bliver vanskeligt. Så vidt jeg er orienteret, var dette det eneste sted i Aalborg, hvor der serveredes en original, norsk hotdog. Jeg kender én, som er vild med den variant. Han er set mere end én gang i området, men formentlig for sidste gang i den anledning.

Jeg sender gode tanker i retning af ejeren, mens jeg afventer.

Overfor var der nogle på kvisten, som blev glade i dag. Et stort, lækkert tagvindue blev landet med en meget høj kran, hvis fører så absolut fortjente endeløs beundring for den præcise betjening af det tekniske udstyr. Der uddeles absolut topkarakterer for den kunstneriske udførsel. Imponerende arbejde, siger jeg…

Jeg bliver glad, når vi får landet den nye em-hætte og malet de sidste vægge, så der efterhånden igen er et køkken at lege køkken i. Må det blive snart :-)

Du vil sikkert også kunne lide