23

Ah, som jeg gider…

Så landede jeg lige midt i weekendstarten og det noget så eftertrykkeligt med kaffe i koppen og ro i maven. Jeg kan lide det. Jeg elsker, at jeg har eftermiddagen til mig selv. Om lidt holder Kenneth en velfortjent fyraften og det glæder jeg mig til, men mens jeg glæder mig, har jeg været på rov inde hos ham. Så snakker vi og hygger, drikker kaffe og griner. Det elsker jeg.

Kenneth har fået islandsk uld, som jeg er vild med. Èntrådet og stadig med lugten af får intakt ligger det på bordet foran mig, mens jeg strikker en lille prøve, for at vide, hvor mange masker jeg skal slå op til den idé, der er ved at tage form i mit hoved.

Det er den vildeste gule farve, han har fundet og den røde er som modne hindbær. Kombinationen er fortryllende, synes jeg.

Jeg tæller. Jeg vil strikke. Måske striber. Måske norsk-inspireret. Måske…

Weekenden er lang. Der er tid til at træffe en beslutning og ellers er der stadig poncho nummer to, som trækker tænder ud, men endelig er mere end halvvejs færdig. Det ender lykkeligt. Det hele!

Gid din fredag må blive lige tilpas :-)

Du vil sikkert også kunne lide