39

Møgdag!

Nå men så gik den dag da så også med det lort og pæn er den ellers og alting…

Vores nye vaskemaskine er leveret og monteret og mødommen er taget med en 40 graders kulørt. Vasken var færdig og maskinen manglede kun lige at centrifugere, men så skal jeg da ellers love for, at fanden var løs i Laksegade og maskinen gik helt og aldeles amok i en omgang Sankt Vejtsdans, så væggene sang og jeg måtte skride ind prompte og dømme ude. På hovedkontakten og alting. Pyha…

Maskinen var installeret efter alle forskrifter. Den var også monteret med vaterpas og ikke noget sjusket eller halvdårligt øjemål. Den var pudset, nusset, nurset og kælet på plads og den stod snorlige og i vater, da vi startede den, men det var tilsyneladende ikke tilstrækkeligt til at tilfredsstille den.

Om igen!

Og igen…

Og igen…

Og igen…

Og nu har vi overarme som sværvægtere og ømme muskler, fordi maskinen er hentet ud og puttet ind i sit dertil indrettede væghul og hver eneste gang med akkurat det samme resultat. Den går i selvsving, når den endelig skal i gang med at centrifugere.

Ja, den er i vater. HVER gang.

Møgdag, for hvem gider bruge hele eftermiddagen på sådan noget? Ikke os, så nu har vi opgivet, kastet håndklædet i ringen (fandeme ikke i maskinen da) og ringet til Bosch, som kan sende en tekniker på onsdag. PÅ ONSDAG!

Vi gider da rigtigt gerne købe en ny vaskemaskine og så alligevel undvære vaskemaskine en uge. Not!

Sagde jeg, at det er en møgdag?

Du vil sikkert også kunne lide