10

Det gik jo eller hvordan man kan optræde på slap line og være genert på samme tid

Nå men altså, det gik jo godt. Herligt, sjovt og hyggeligt er det. Også i dag, som er sidste kursusdag for de stakler, som er underlagt mine luner. Jeg har sådan hygget mig. Jeg kan lide den del af mit job. At formidle og opklare, uddybe og undervise. Det ligger godt for den professionelle del af Liselotte. Den private er alt for privat, men den professionelle er altid klar. Også denne morgen, selvom den umuligt kan slå den morgenstund, jeg blev vidne til på min vej ned gennem Himmerland i går. Jeg har sjældent oplevet noget lignende. Rimtåge, pasteller og solen, som voksede sig større for hvert minut. Smukt. Andet er der ikke at sige.

I går, da jeg kom hjem, spiste jeg aftensmad og gik så direkte i seng. Jeg havde ondt i alle led og ikke mindst min hals. I dag sidder rester tilbage, men jeg håber, at det er, hvad de er. Rester. Jeg regner med, at jeg er irriterende frisk om et øjeblik. Jeg har nemlig ikke tid til andet.

Må din dag blive fuld af pasteller og frisk hals :-)

Du vil sikkert også kunne lide