32

Så faldt det endelig på plads…

Arbejdet kalder forude. Jeg har ikke fri i dag. Langt fra faktisk, så der er nok at tage hånd om, men først skulle der styr på næste uges ferie, for den vil jeg pokkertagemig på.

Nu er der endelig lejet feriebolig med internet, så de unge mennesker ikke vansmægter og jeg kan tillade mig at medbringe noget arbejde, som sagtens kan varetages fra Strängnäs, hvor vi planlægger at slå os ned. Det viste sig nemlig, at vi ville så meget og så geografisk spredt, at det tætteste vi kom på et kompromis og en reel mulighed for at nå alt var, at vi fandt en feriebolig lige deromkring, så det gjorde vi. Nu er alle glade og forventningsfulde. Sådan skal en før-ferie-følelse være.

Jeg kan oven i købet slappe lidt mere af, fordi jeg kan tage nogle af de sjove opgaver med i tasken. Måske du tænker, at det ikke er ferie, men det er det altså for mig. Jeg ved jo, at det bliver stille morgener med alenetid (resten af familien sover jo til middag), kaffe og noget af det arbejde, jeg holder rigtig meget af, så det er et fint alternativ til at jage af sted denne uge.

Vi glæder os til ferien. Vi har aftale med mor, som kommer og passer hus og dyr, så på den front er der styr på alting. Vi skal op og opleve nyt. Vi skal se noget, vi ikke er vant til. Det glæder vi os til. Jeg elsker jo Sverige. Nu håber jeg, at jeg får overbevist resten af familien om, at det er et vidunderligt ferieland. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste :-)

Solen skinner udenfor denne onsdag. Udsigten er fortrinlig. Jeg vil straks gribe fat i alt det andet, som heller ikke kan vente, men først vil jeg ønske dig en herlig dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide