12

Nu er det endelig tetid…

Det har bare været en af de lange, men også sjove dage. I hvert fald arbejdsdagen. Hjemme ventede en oprydning, som først er til ende nu. Sådan én, som bare skulle til og ikke var spor sjov, men den er dejlig nu, hvor den er overstået.

Bagefter måtte der en kop varm te til. Den er brygget i den nye, smukke tepotte fra Höganäs. Luksus. Træbakke at stå på, indbygget filter og smuk glasur og allerbedst til en absolut favorabel pris.

Jeg drikker Kusmis Kashmir. En chai, som jeg er vild med, når man ikke selv lige orker at gøre en stor forestilling ud af teen, men bare skal have noget varmt i en fart.

Om lidt vil jeg sætte mig med strikketøjet. Der ligger mere end et stykke strik til endehæftning, men jeg orker ikke. Jeg snyder. Jeg kaster mig over noget andet, mens jeg lukker øjnene for det, jeg egentlig skulle. Det må man gerne en mandag :-)

Du vil sikkert også kunne lide