0

Gårsdagen…

– bar præg af at jeg befinder mig i stormvejr lige nu…
Mit liv er stormvejr. Mit liv er ikke smult vand med smukke udsigter til alle sider. Det er sort himmel og oprørt hav og sådan må det så være. Man kan vænne sig til at leve i konstant stormvejr, men man holder aldrig op med at fryse…

At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet, er allerede trefjerdedele døde.

– Bertrand Russell –

Livet går videre, det stopper ikke for døden. Og at frygte kærligheden har jeg altså ikke tænkt mig at begynde på. Kærlighed er det vi lever af. Det der gi’r livskvalitet. Kærlighed er det der gør ondt så lad det gøre ondt… Jeg ved smerten bliver mindre med tiden og jeg gider godt at betale prisen…

Livet går videre – og Pjok er vist et kælenavn for en man godt ka’ lide…

Du vil sikkert også kunne lide