15

Fredagen er udsigten til en dejlig dag og jeg er mere end klar

Morgenkaffen smager ekstra dejligt, når det er længe siden sidst. Duften gør mig med det samme længselsfuld og det er gode tegn, at jeg har lyst til kaffe. Jeg vil forsøge.

Morgenens kop smager, så englefjer drysser om ørerne og jeg nyder den med velbehag, mens jeg krydser fingre og håber, at den bliver modtaget i den gode ånd, den er indtaget i, for der er sikkert ingen garantier. Jeg tror på, at den lander blidt og velgørende. Ligesom weekenden. Denne her har jeg tænkt mig at nyde. Den sidste forsvandt i sygdom. Nu indhenter jeg.

Fredag er første arbejdsdag efter en lang, varm uge. Jeg glæder mig til at komme i gang igen og jeg starter blidt. Sådan er det godt. Bagefter er der et par ærinder oppe i byen, inden jeg vender næsen hjemad. Måske der venter en stak tulipaner og i hvert fald en lille gave til manden i mit liv. Og en smuk bluse til mig. Jeg har set den og er forelsket. Måske…

Sidst på eftermiddagen mødes Lone, Oline, Greg og jeg omkring langbordet, hvor vi sammen vil tage hul på weekenden. Senere støder Kenneth til. Det bliver så godt.

Må din fredag blive fuld af indvendig solskin :-)

Du vil sikkert også kunne lide