19

Landet og hvordan sådan en eftermiddag snildt kan bruges til strik og ingenting

Det er fredag og jeg er lige landet. Det er bare så dejligt. Jeg mærker roen og lysten til at krybe sammen i et hjørne med det sjove strikketøj. Det levner fredag nemlig snildt plads til. Jeg elsker det!

Kaffe skal der brygges og måske skal jeg finde en god film, som kan forsøde eftermiddagen. Fra i aften går det løs med gæster, fester og hvad har vi.

Jeg er klar. I hvert fald efter et par timer til at vegetere i sofaen.

PS – jeg nåede lige at hilse på Vigdis (en af mine dejlige, trofaste læsere), som var kommet hele den lange vej fra Kristiansand, for blandt andet at handle med Kenneth. Et hurtigt kram og hej, inden hun måtte videre med to utålmodige og handlelystne døtre i bilen. Det var dejligt :-)

Du vil sikkert også kunne lide