20

Bybilledet eller så hør dog efter!

Det er fredag. Dagen starter på kontoret og slutter oppe nordpå, inden jeg tager hul på en dejlig weekend med visit af Søster Lystig og Heidi.

Dagen er ekstra god. Jeg har besluttet, at jeg må have en ny Alphalfa og det ekspanderer min overbærenhed og tålmod overfor den ellers trofaste og stabile Mercedes, jeg kører i lige nu. Landmandens drillerier forleden gjorde beslutningen meget nemmere, så den der historie med, at jeg nu er blevet kapitalist, kan han godt glemme ;-)

Jeg er og bliver en drengerøv og jeg trænger til at føle, at bilen er en forlængelse af mig og ikke en begrænsning af samme. Det tåler jeg så dårligt.

Jeg er tilsyneladende ikke fornuftig. Så! Nu er det sagt! Til gengæld er jeg meget sød og ordentlig og for det meste også elskelig. Det tæller vel også for noget.

Tindrende god fredag til dig!

Du vil sikkert også kunne lide