6

Fredagsfornøjelser

Vi har været heldige. Vi har haft en lang weekend i det skønneste selskab, vi kender. Vi arbejdede begge fredag, men jeg kunne sidde hjemme. Med Gitte siddende med strikketøj omme bag mig, mens jeg arbejdede på computeren, føltes det mere som hygge, end arbejde. Det var luksusudgaven, jeg der fik forærende og jeg nød det.

Kenneth havde selskab af sin bror inde ved siden af. De pakkede, snakkede og hyggede sig. Jeg tror også, at Kenneth følte sig heldig med den arbejdsdag.

Da den var slut, blev vi hurtigt enige om, at vi sagtens kunne nå en smut indenom Aalborg. Sikke en tur. Sådan en, som bare stadig giver glædes- og velbehagsbobler i maven. Alting var helt, som det skal være. Jeg slappede af og hyggede mig helt enormt. Kenneth ligeså. Vi nød, at vi kunne holde fri og stod på tærsklen til weekenden.

Vi endte med at spise på Søgaards Bryghus. Nogen fik 750 gram ølben. Hold da op, som sådan en portion er stor, men ingen levnede. Nogen var mætte meget længe. Det var ikke mig.

Du vil sikkert også kunne lide