8

Mandag, søde mandag

Mandag er gråvejr. Ingen blå himmel. Ingen sol. Et tykt, gråt skydække har pakket Aalborg ind til mandagen.

Vi klager ikke, for vi fik jo sol og sommerfornemmelse meget længere, end vi var lovet. Vi har nydt den sidste uge. Måske var der ikke sommertemperaturer, men solskin gør noget godt for sjælen og valmuerne så skønne ud i går. I dag er de sikkert ikke mindre skønne, men til gengæld er jeg sprunget over morgenens havevandring.

Mandag bliver en luksusdag. En nem arbejdsdag. Sådan en af dem, hvor der er rigelig tid til at nyde og mulighed for at komme ud og lade bilen arbejde lidt for føden en aflysning og derfor mulighed for en ekstra kop kaffe i ro og mag, inden resten af dagen tager form. Nogen gange er man heldig med heldig på :-)

Må du blive fulgt af held denne grå, men skønne mandag :-)

Du vil sikkert også kunne lide