16

God tid…

Vi træder ind i det nye år fra egen matrikel, så her er ingen hastværk. Der er styr på det, der skal være styr på. Indkøbene er gjort og vi er sådan set næsten klar, så min formiddag kan sagtens bruges på strikketøj, kaffe og stearinlys, mens jeg lytter til radioen, så sådan er det.

I går fandt jeg den chokoladebrune shetlandsuld, som var forsvundet fra jordens overflade. Jeg siger ikke hvor, men nu er den på pindene, for jeg forestiller mig, at Pine vil være vidunderlig i chokoladefarvet.

Foreløbig er jeg mest betaget af, at den ellers så tunge patentstik virker til at blive florlet i ulden og så er jeg altså bare ikke gode venner med patent i to tråde garn. Jeg siger ikke hvor mange gange, jeg har opdaget en halv maske, der hænger og dingler et sted på strikketøjet. Nå, det går vel an at redde på et senere tidspunkt, for faktisk er det fjerde gang, jeg strikker det samme stykke patent. Jeg gider ikke mere.

Solen er lige kommet frem. Måske jeg skulle benytte mig af det og finde udenfor et øjeblik. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide