10

Det endte med madpakker og Vesterhav

Vi har ligget stranden flad. Vi har spist æg, tomat og frisk rugbrød. Vi har drukket litervis af vand. Vi har siddet i skyggen og kigget ud over Vesterhavet. Vi har snakket og været stille. Vi har læst gode bøger…

Vi har nydt Kenneths sidste feriedag. Vi har taget små omveje. Vi nåede også en spadseretur i en badeby. Føj, hvor vi er dårlige til al den gåsegang, så der gjorde vi ikke ophold længe. Intentionerne om lidt koldt at drikke afløstes af trangen til at komme ud under åben himmel, så det gjorde vi.

Vi har haft det dejligt. Dage som denne er gode for sjæl og hjerte. Vi energi- og oplevelseslagrer til magre tider. Det er en god investering, er vi sikre på.

Nu er vi landet hjemme. For første gang siden vi kom hjem fra ferien, har jeg planer om at sætte mig i sofaen og nyde at lade mig underholde resten af aftenen af tv’et. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide