8

At trække stikket ud et øjeblik

Det er sidste dag i Kenneths ferieselskab, så den skal nydes til sidste dråbe. I morgen starter hans arbejdsliv igen. Han er ved at være klar, men hvor har jeg nydt at se ham finde ro og slappe af. Det har været så fortjent, for han har arbejdet meget det sidste år. Hver eneste dag har han været i gang. Han kan lide det, men jeg kan nu også lide, at have ham for mig selv, så ferien har været god på så mange måder og vi har haft godt af den.

Vi har aftalt, hvordan vores sidste feriedag bedst kan nydes. Det bliver bare os to. Ingen andre.

De unge mennesker er i gang med at male og det skal de være så velkommen til at fortsætte med. Vi vil ud og væk. Bare et øjeblik.

Jeg glæder mig. Om et øjeblik pakker jeg det mest nødvendige og så er jeg klar.

Må din torsdag blive en af de bedste :-)

Du vil sikkert også kunne lide