16

Træt som i rigtig træt…

Jeg er fuldstændig færdig som gårdsanger. Jeg er også færdig som alt muligt andet. Vasketøjseliminator, overformynder i forbindelse med gem/kassér, sortsækpakker, gulvskrubber, badeværelsesrengøringskvinde, garnslæber, reoladministrator, støvsugerleder, frokostfremstiller og soveværelseskasseringsmester er alle job, jeg har hermed har opsagt.

Vi fandt alle de småting, vi lavede til vores dukkehus engang for en menneskealder siden. Dengang var Oline ikke synderlig imponeret, men bare fuld af krav. I dag fik jeg anerkendelse for de mange timers sjov. Det var nu helt dejligt. Der er tre kasser fyldt med små møbler. Alle fuldt funktionsdygtige med hængsler, skuffer der kan anvendes og små, detaljer, som endelig fandt nåde for Olines engang så strenge blik.

Jeg har kun ét arbejde tilbage. Stakkevis af rent sengetøj skal på plads. Det er til at overkomme. Herefter er det vist slut for i dag. Der er ikke plads til mere i mine ben. Eller arme. Og hovedet gider heller ikke tage stilling til mere.

Min krop skriger efter sofa, afslapning og måske et nyt strikketøj. Måske, sagde jeg. Det er ikke sikkert, at jeg kan løfte armene.

Du vil sikkert også kunne lide