11

Fredag er så mange ting og weekenden venter lige om hjørnet

Dagene løber stærkt for øjeblikket og der er rigeligt at se til. Oline er startet i skole. Hjemmet står stadig på den anden ende. Vi har planer, som endnu ikke er ført ud i livet,ligesom der ligger pligter og venter utålmodigt, så weekendens mulighed for at eliminere nogle af hængepartierne er velkommen.

Jeg skal gerne indrømme, at jeg havde håbet, at denne weekend kunne blive en af dem, hvor vi kunne holde fri, for de lover jo, at sommeren kommer forbi og den har jeg altså savnet, så jeg ville gerne have kunnet smøre en madpakke, smide et tæppe bag i bilen og være kørt ud i det blå. I stedet snupper vi endnu et par dage med nok at se til. For enden af dem ligger friheden jo heldigvis og lokker, så den skal nok holde os til ilden og er vi rigtig flittige, kan der måske skabes en tidslomme søndag.

Jeg skal jo for øvrigt ikke klage. Jeg var på springtur forleden. En dejlig dag i herligt selskab og tilmed fik jeg en loppe, som faldt i god jord. Endnu et af de små ansigter, som gerne må stå og pynte i min karm. Nu skal jeg bare lige have fundet den helt rigtige paryk.

Fredag er god tid og plads til kaffe. Fredag er musik i ørerne, mens jeg kører nordpå og retur. Fredag er hygge omkring langbordet, når fyraftensklokken ringer. Fredag er sol og sommer, når tågen letter. Fredag er terrassehygge med s’mores over bål. Fredag er den bedste dag på hele ugen.

Må din fredag blive den bedste dag i din uge :-)

Du vil sikkert også kunne lide