15

Smilevejr

En hurtig frokostpause resulterer i en dellevering og det er bedre end ingenting, så nu er der kommet et par nye bøger til vinterens mange mørke timer.

Med i pakken var også The Tudors, sæson 1 og 2. Jeg fik aldrig startet på den serie og er sikker på, at jeg ville have elsket den. Nu er der til timers god søndagsunderholdning, som snildt kan kombineres med noget fra bøgerne. To fluer med ét smæk. Jeg er så smart.

Morgenen startede mørkt, koldt og blæsende, men se lige en himmel vi er begavet med nu…

Man bliver da i stanggodt humør af sådan et solskin. Om lidt er jeg ude af døren igen, men inden når jeg lige en ostemad og så fortsætter jeg ellers, men med sådan et vejr ligger energibarometret rimelig højt, så det går sagtens. Man skulle være et skarn, for ikke at få lyst til at smile, hvad?

Du vil sikkert også kunne lide