27

Den herligste udsigt eller hvordan man skal huske at tilgive sig selv

Weekenden starter om ganske få timer. Den er velkommen. Jeg glæder mig til, at jeg kan lave andet end løbe spidsrod. Jeg glæder mig til, at jeg kan kaste håndklædet i ringen og erklære, at jeg ikke rører mig ud af flækken, medmindre jeg gider.

Først skal jeg hygge omkring langbordet med Lone og min familie. Vi skal drikke te, kigge i bøger, mærke på garn, strikke lidt og grine, mens vi fortæller røverhistorier. Vi skal lave mad og nyde den. Vi skal bare spise fredagen. Langsomt og nydelsesfuldt.

Jeg skal også bruge weekenden på at læse lidt. Jeg skal ud i naturen. Jeg skal hygge mig med familien og jeg skal rydde op. Det sidste er måske ikke så spændende, men det kan faktisk være svært tilfredsstillende at få gjort, når det har ventet alt for længe.

Bøgerne er købt på Amazon. Jeg synes, at det er alt for nemt. Og sker alt for ofte.

Jeg skal læse gode historier. Jeg skal også øve mig i en lydbog. Jeg skal vaske enorme mængder af tøj, som jeg ingen ide har om, hvor kommer fra. Jeg skal måske bage gode brød og jeg skal gerne hente frugt på torvet.

Måske når jeg ingen af delene, fordi jeg bliver siddende, men så trængte jeg nok til det og heldigvis er jeg et menneske, som har nemt ved at tilgive. Også mig selv.

Må din fredag blive fuld af rundhåndet rummelighed overfor dig selv. Du fortjener det! :-)

Du vil sikkert også kunne lide